Maureentaarten Cakeservice

Reactie

Reactie plaatsen

Reacties

hurain khan
6 maanden geleden

beste maureen je taarten zijn echt hel heel heel erg mooi congrulations maureen liefs hurain

Wendy Timmer
8 maanden geleden

Voor de 70e verjaardag hebben wij een taart besteld bij Maureen. Van te voren alles doorgesproken, kleuren, vorm en smaak, waarbij Maureen meedacht. Ik had meteen een goed gevoel. Helemaal volgens afspraak heeft Maureen de taart gemaakt en geleverd. Iedereen vond hem prachtig, en hij smaakte heerlijk. Voor een volgende taart komen wij graag nog een keer terug bij Maureen.

Jose en Michiel
9 maanden geleden

Wij hadden voor onze Gender Reveal party een taart besteld bij Maureen. Dezelfde avond kreeg ik al een mail terug met nog een paar vragen. Binnen een korte tijd had Maureen onze prachtige taart gemaakt. Het was precies zoals we hadden besteld. Onze gasten vonden het super mooi en niet geheel onbelangrijk.... SUPER lekker :-)!!

Teuna Droogendijk
een jaar geleden

Voor de avondgasten op een bruiloft cupcakes besteld bij Maureen. Geweldig wat een service! Uitgebreid over en weer gemaild tot de juiste kleur en bloem gevonden was voor het bruidspaar! En elke cupcake was een verfijnd cadeautje ! Geweldig wat heb jij een talent! Iedereen vond ze heerlijk en eigenlijk zonde om op te eten...Zo mooi zijn ze! Bedankt !!
Vriendelijke groeten Teuna Droogendijk Love & Joy Weddings

Pepijn
een jaar geleden

Wij hebben vandaag ons cupcakeboeket in ontvangst mogen nemen van Maureen. Echter moet ik helaas zeggen dat dit boeket 1 heel groot nadeel had...het boeket werd door de gasten zo MOOI en SPECIAAL gevonden, dat niemand ervan wilde eten...
Na wat lichte dwang en heel veel foto's later durfde mijn kleine dochtertje van bijna 2 de grote stap te wagen!! Maureen we hebben genoten van je creatie en je gegevens zijn inmiddels verspreidt naar iedereen die het maar wil!! Dank je wel voor de eyecatcher of the day

Anika
een jaar geleden

Beste Maureen,

Heel veel dank voor de werkelijk prachtige Frozen taart die je voor de vierde verjaardag van onze dochter hebt gemaakt. Ze vond hem geweldig, net als wij en alle gasten en de taart smaakte heerlijk! Heel knap hoe je dat in zo'n korte tijd voor elkaar gekregen hebt!
Nogmaals dank en we komen zeker bij je terug.

Groeten,
Anika

Monique
een jaar geleden

Lieve Maureen,

Bedankt voor de geweldige 45jarig huwelijksfeest taart van mijn ouders die je in een korte tijd heb gemaakt.
Alle aanwezigen vonden het er ook superleuk en mooi uitzien en de Red velvet smaak met de Cheescake vulling was TOP!!!
Echt een aanrader!! :-)
Het was bijna zonde om de taart aan te snijden, maar achteraf blij dat we dat wel gedaan hadden, want het smaakte verrukkelijk!!!
We hebben er allemaal van gesmuld ;-)

Nogmaals hartelijk dank en veel succes met alle andere
toekomstige taarten die je nog gaat maken.

Gr,
Monique

Chantal
2 jaar geleden

Al een aantal keer een taart besteld bij maureen.
Behalve dat ze er geweldig uitzien smaken ze ook heerlijk! Mijn zoontje bleef kijken naar zijn jokie en jet taart; wauw ... aldus hem

Joke Duijn-Steenbergen
2 jaar geleden

Lieve Maureen
Ontzettend bedank voor de fantastische bruidstaart(en) die je voor Rob en mij hebt gemaakt. Het was een feest om naar de taarten te kijken en het was ook een feest om ze te eten.
Het maakte onze trouwdag helemaal af.
Heel hartelijk bedankt.
Tot de volgende keer
Joke&Rob

Patricia Smit
2 jaar geleden

Lieve Maureen,

Bedankt voor de fietstaart voor Rob. Hij was niet alleen heel leuk om te zien maar ook nog eens ontzettend lekker! De citroenkwark en lemon curd vulling was heerlijk en fris.
Iedereen was er ontzettend enthousiast over.

Liefs

Patricia
2 jaar geleden

Lieve Maureen,

Nogmaals ontzettend bedankt voor de mooie taarten en cupcakes voor de 1e verjaardag van onze Lucas! Niet alleen waren de taarten prachtig, maar ze smaakten ook nog eens heerlijk :-) Voor herhaling vatbaar dus wat ons betreft, we weten je te vinden!

Liefs, Dave & Patries

Neeltje Namir-Riks
2 jaar geleden

De taart was heerlijk, omdat we de verjaardag in twee keer vierden gaf Maureen ons advies over de vulling, hierdoor hebben we er na een paar dagen nog van gesmuld.
Een plaatje om op tafel te zetten, iedereen was verrast door dit kunstwerk!
Prima naar onze wensen geluisterd.
We weten Maureen zeker voor de tweede keer te vinden!

Saul Sandra en Che
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij de eerste verjaardag van onze zoon Che gevierd. Uiteraard hoort bij een eerste verjaardag een mooie en speciale taart. Wij hebben gekozen voor thema Snoopy. Dit was voor Maureen geen probleem. We hebben die dag een ontzettend mooie taart gekregen! We keken onze ogen uit! Zo onwijs leuk!!! Het maakte deze speciale dag compleet.

Evelien
3 jaar geleden

Beste Maureen,

Ow wat heb ik vandaag toch een super taart mogen ontvangen. Wat een mooie en geweldige gendertaart met nog eens een geweldige service. De taart is echt een plaatje om te zien en is met veel zorg gemaakt. Toch zonde om het de taart aan te gaan snijden... Maar toch zullen we de taart aan moeten snijden in het bij zijn van vrienden en familie anders zullen we niet weten of het een jongentje of meisje wordt. Maar goed nogmaals BEDANKT voor onze SUPER TAART - SERVICE!

Groetjes Evelien

Familie Moerenhout
3 jaar geleden

Beste Maureen,

Onze wens was een Alice in wonderland taart.
Hij was supermooi en erg lekker en vers.
Onze dochter heeft er lekker van gesnoept op haar eerste verjaardag. Wij komen zeker terug!!
Wat heb jij handige handen zeg...

Groetjes Fam Moere hout

Familie Moerenhout
3 jaar geleden

Beste Maureen,

Onze wens was een Alice in wonderland taart.
Hij was supermooi en erg lekker en vers.
Onze dochter heeft er lekker van gesnoept op haar eerste verjaardag. Wij komen zeker terug!!
Wat heb jij handige handen zeg...

Groetjes Fam Moere hout

leonie
3 jaar geleden

Lieve Maureen,

Jouw geweldige Star Wars en paardenstal taarten vielen thuis heel erg in de smaak.
De hele familie vonden ze geweldig. Iedereen stond er vol bewondering naar te kijken en we durfden ze eigenlijk niet aan te snijden. Nogmaals bedankt voor de heerlijke en mooie taarten. Je zal zeker nog een keer een bestelling van ons krijgen.

groetjes leonie

papa en mama van Dominique
3 jaar geleden

Maureen,

Je krijgt van Dominique en 10. Wat een geweldige mooie Dibo taart schreeuwde onze kleine. Ze heeft wel 30 foto´s met haar taart genomen. Naast de super decoratie, de smaak... Volgens ons en met name mijn vrouw is verzot op je biscuit, perfect met een zalige vulling. Wij zullen de toekomstige taarten weer bij jou bestellen. Dank voor de service.

Stephanie and Nimrod
3 jaar geleden

Dear Maureen,

We want to thank you so much for the lovely cake you have made for us. It was everything we had wished for. Moreover, the details on the cake were amazing and not to forget the delicious taste! Nor us, my parents and family will ever forget this cake. We will not hesitate to place another order with you in the future!

Best wishes from Denmark!

Nimrod and Stephanie

Dirk en Jennifer
3 jaar geleden

Beste Maureen,

Niet alleen onze zoon, maar ook wij en niet te vergeten onze gasten, waren enorm blij met de "minion" taart en de cup cakes met hetzelfde thema.

Bedankt voor de snelle reactie, de duidelijke communicatie en het zo goed nakomen van de afspraken. We weten jou in de toekomst zeker te vinden.

Hartelijke groet,

Dirk en Jennifer

Mariska
3 jaar geleden

Hoi Maureen,

Superbedankt voor de geweldige boeketten! Mensen moesten echt even goed kijken voordat ze een cupcake aten. Zo mooi.
Binnenkort krijg je vast weer een bestelling van of via mij. En ik blijf aan je denken bij speciale gelegenheden! Nogmaals superbedankt.

Liefs, Mariska

Jerrel en Liesbeth
3 jaar geleden

Hi Maureen,
Bedankt voor de heerlijke en prachtige taart. Het heeft zeker bijgedragen aan onze supermooie dag!
Groetjes Jerrel en Liesbeth

Denise
3 jaar geleden

Hallo Maureen,

Wij willen u nog hartelijk bedanken voor de geweldige gender taart. Heel de familie stond vol bewondering naar de taart te kijken! Het was het gespreksonderwerp van de dag erna. Hij zag er niet fantastisch uit, hij smaakte ook ontzettend lekker. Wij zullen nog velen taarten bij u bestellen.

Groetjes,

Roel en Denise

Olga
4 jaar geleden


Maureen, nogmaals bedankt voor de taart "Marcella" voor ABC diploma's. Hij was beeldig en erg lekker! Echt GEWELDIG! En alle kinderen op Marcella's feestje waren onder indruk. De taart was ook groot genoeg voor ons allemaal. ;-)
Wat een mooie site, Maureen!

Roxanne
4 jaar geleden

De taart voor jill van woezel en pip was echt geweldig!
Iedereen vond hem lekker en heel mooi.
Dankjewel

Sandra
4 jaar geleden

Hoi Maureen,

Bedankt voor de geweldige en heerlijke umizoomi/dino taarten. Diyae vond ze geweldig en wij ook!
Wij zullen zeker nog vaker taarten bij u bestellen!

Groetjes Sandra.

Monique
4 jaar geleden

Hoi Maureen, dank je wel voor de prachtige taart en cupcakes! We vonden de taart gewelidg. Te mooi om op eten!

steven
4 jaar geleden

Hallo,

Heel erg bedankt voor deze hele mooie taart !
De taart was héél erg lekker, alleen zonde om het op te eten ..

We gaan vast en zeker meer taarten bij uw bestellen !

Groeten familie Lammerts van Bueren

Liebert, Chantal & Chloé
4 jaar geleden

Beste Maureen, De Zandkasteel aan Zee taart was perfect geen andere woorden voor. Deze viel heel goed in de smaak en tot in de details verzorgd. Echt super gemaakt top! Bedankt! Liebert, Chantal & Chloé

chantal
4 jaar geleden

Maureen enorm bedankt voor het maken van de gender taart. Hij was erg mooi en de blauwe binnenkant was een leuke verassing voor de rest! Als laatste was de taart nog erg lekker ook!

Barbara
4 jaar geleden

Maureen, bedankt voor de geweldige vliegtuigtaart! Wat een kunstwerk! Het was een groot succes, het feestvarken heeft er heerlijk van gesmuld. En wij ook!

Chenelle
4 jaar geleden

De cupcakes waren heel erg mooi en lekker. De gasten vonden ze er ook geweldig uitzien. Zo mooi dat men het eigenlijk zonde vond om ze op te eten. We kijken al weer uit naar de taart die je ook voor ons zal maken! Hartstikke bedankt! Chenelle, Patrick & Donovan

Joke
4 jaar geleden

De 3 taarten die je hebt gemaakt voor de verjaardag waren fantastisch. Heel bijzonder van decoratie en smaak. Geweldig ontvangen door de Jarige Sarah en natuurlijk ook door de gasten. GEWELDIG GEDAAN MAUREEN. De taarten voor de kinderen zijn ook geweldig enthousiast ontvangen. Een voetbal voor Matt en een Barbie voor Fiene. Ze stonden met tranen in hun oogjes te kijken en vonden het helemaal niet leuk om hem aan te snijden. Hartelijk dank voor alles.

Haidy
4 jaar geleden

Namens Aliyah heel erg bedankt voor die mooie en lekkere Hello Kitty taart. Zelfs de mannelijke bezoekers waren onder de indruk.

Wendy
4 jaar geleden

Hey Maureen, bedankt voor de superleuke gitaartaarten. Jordy vond het helemaal geweldig en het smaakte heerlijk. Wat jij maakt zijn echt kunstwerken. Groetjes Wendy.

chantal
4 jaar geleden

bedankt voor de onzettend mooie en lekkere angry birds taart, lyam vond zijn taart het allermooiste kado, kom zeker nog eens terug

en een onzettend goede service !

Joyce
4 jaar geleden

Bedankt voor de mooie bruidscupcakes t.g.v ons huwelijk op 20-12-2012. Op de mooie etagere (te huur bij Maureen) stonden ze erg mooi. Ze smaakten ook nog heerlijk, eigenlijk zonde om op te eten. Prima service, kan het zeker iedereen aanbevelen.

Claudia
5 jaar geleden

Zit er mooi en verzorgd uit.
dank je wel.

peter
5 jaar geleden

namens mij en zeker namens de kersverse papa en mama bedankt voor de schiterende en geweldig mooigemaakte geboortetaart hij smaakte geweldig dikke kus van baby mex

Sherifa Shewpersad
5 jaar geleden

Dank u wel voor de prachtige taart ! Echt heel mooi en lekker.

Groetjes,
Sherifa

joke
5 jaar geleden

De verjaardagstaart is helemaal fantastisch!!! Wat een geweldig idee van je om er zo'n persoonlijk tintje aan te geven. En de smaak.... helemaal TOP !!! Dank je wel en tot de volgende keer.

Carla
5 jaar geleden

Haiii lieve Maureen, het geheim kon niet bewaard blijven tot morgen de grote dag! Maar hij is er ontzettend blij mee verscheen gelijk van oor tot oor een super BIG Smile....hahah hee...Blue Label. Super geslaagde verrassing dus. Namens ons hartstikke bedankt en ga zo door...je bent een talent op cup cake gebied....dikke kus Carla en Wendell!

Patricia
5 jaar geleden

Prachtige taarten, met liefde gemaakt!
En erg lekker natuurlijk!

Jack
5 jaar geleden

Eindelijk een adres waar aandacht wordt gegeven aan het ontwerp van cupcakes en taarten. Het is niet alleen lekker, maar vooral fantastisch mooi. Het zijn tenslotte altijd speciale momenten die herinnerd moeten worden. En met deze taarten worden feestgangers altijd verrast. Ga zo door......

Wendy
5 jaar geleden

De taarten die ik heb besteld waren erg mooi en zeer professioneel bereid (eigenlijk zonde om op te eten). Je kunt de taart helemaal naar jouw eigen wensen en smaak laten maken, waardoor je voor iedere gelegenheid wel bij Maureen terecht kunt. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen!

Shama Chedi
5 jaar geleden

Hi Maureen,

Super bedankt voor de lekkere cupcakes...ze waren geweldig en super lekkerrrrrrr...mijn dochter en ik wilden meer meer meer...Je bent een kanjer! ;)

Soraya
5 jaar geleden

Wat een mooie taarten en cupcakes!!! Je kunt ze zo persoonlijk maken als je wilt, voor elke gelegenheid en ze smaken nog ontzettend lekker ook!! Hartstikke bedankt; ik plaats snel weer een bestelling.

Ginny
5 jaar geleden

Bedankt voor de mooie taart het was erg lekker en ga zeker weer bestellen!

Joke Steenbergen
5 jaar geleden

De cupcake's die je voor me hebt gemaakt waren fantastisch om naar te kijken en heerlijk om te eten.
Geweldig goed gedaan.Ben vast van plan om bij de eerstvolgende gelegenheid ook een taart bij te bestellen. Goed gedaan.

RAY
5 jaar geleden

Dit is een hele mooie site en de cupcakes zijn met zorg en liefde gemaakt dat kun je duidelijk zien. Ik heb er al van mogen proeven en werkelijk ze smaken net als ze eruit zien GEWELDIG!