Maureentaarten Cakeservice

Reactie

Reactie plaatsen

Reacties

Merel
4 maanden geleden

Zeer slecht!! Ik zou het iedereen afraden. Nadat mijn man en ik een prachtige teletubbietaart hadden uitgezocht hebben we Maureen benaderd. Ze was er even tussenuit ivm verhuizing maar ze wilde voor ons een uitzondering maken. Erg lief dachten wij en waren erg dankbaar. Maureen had nog wat figuurtjes nodig voor de taart en daar zou ze volgens eigen zeggen “deze week nog achteraan gaan” nadat we alles hadden afgesproken zoals prijs datum enz. Zei ze dat ze in de week contact met me op zou nemen ivm de figuurtjes. We hebben het afgewacht omdat we haar niet wilden opjagen en al erg blij waren dat ze een uitzondering wou maken. Inmiddels zijn we ruim 3 bijna 4 weken verder en de verjaardag staat om de hoek maar het bleef verdacht stil vanuit Maureens kant. Dat ik vandaag besloot om zelf even poolshoogte te nemen. Haar reactie na 3 a 4 weken is ehhh het gaat niet meer lukken. Ik dacht bij mezelf wauw en dat communiceer je niet even?? Dat vind ik echt raar en onprofessioneel! Dat het niet lukt is tot daar aantoe maar dat je niet eens het fatsoen hebt om mensen op tijd af te zeggen vind ik schandalig. Het gaat nota bene om de eerste verjaardag van ons zoontje dus dat is heel speciaal voor ons. Nu moet ik op stel en sprong van alles gaan regelen omdat ik er nu pas achter kom dat we geen taart krijgen. Ik vind dat ze dit veel eerder had kunnen zeggen zodat wij de kans hadden om verder te zoeken. Nu moet alles haastig. Toen ik haar daarop wees vond ze dat het kon gebeuren. Nou dat vind ik niet! Het ergste vind ik nog dat ze niet eens uit zichzelf contact zocht nee ik hoor dit nu per toeval omdat ik even informeer hoe of wat. Ik hou mijn hart vast voor wat er gebeurt zou zijn als ik helemaal niets gevraagd had. Ze maakt mooie taarten maar is zwaar onprofessioneel. Toen ik zei dat ik het maar gewoon bij een bedrijf zou gaan proberen had ze het alleen maar over dat ik dan meer geld kwijt zou zijn. Geen excusses voor het ongemak niets. Alsof het niets is dat je om 2 voor 12 nog opzoek moet naar een nieuwe taart. Nou jammer dan als zekerheid iets meer geld kost dan moet dat maar. Maar maureentaarten zullen wij en onze vrienden/kennissen na deze ervaring absoluut geen zaken meer mee doen. En Maureen ik begrijp niet waarom je steeds mijn reactie verwijderd. Het is gewoon de waarheid toch? Beetje slap dat je een oprechte ervaring niet laat staan. Zegt ook veel over uw eerlijkheid. Je kunt blijven verwijderen maar ik zal het ten alle tijden weer terugplaatsen en ook op google! Dan had je het maar wat netter af moeten handelen. Geen excuses niks? Prima maar dan zal ik overal mijn ervaring blijven delen.

Rianne Verheijden
een jaar geleden

Je taart was weer een groot succes! Dit keer práchtige unicorn. Mijn dochter gilde het uit toen ze de taart zag. En hij was nog super lekker ook. Het bezoek en wij hebben ervan gesmuld! Tot volgend jaar!

Jolanda van Beers
een jaar geleden

Voor de vijfde verjaardag van onze dochter een Disney prinsessen taart besteld. Deze zag er geweldig mooi uit. Onze dochter was er heel blij mee. Iedereen vond de taart heel mooi en smaakte ook heel lekker. Goede en snelle service. Ook de volgende keer bestellen we weer een taart bij Maureen.

hurain khan
2 jaar geleden

beste maureen je taarten zijn echt hel heel heel erg mooi congrulations maureen liefs hurain